Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s mandlemi a ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 929 kJ /
4 524 kcal
Bílkoviny116,66 g
– z toho živočišné bílkoviny44,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,88 g
Tuky154,70 g
– nasycené59,07 g
– nenasycené86,73 g
–– mononenasycené56,33 g
–– polynenasycené30,40 g
––– omega 31,04 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 821 mg
Sodík 451 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy652,58 g
– cukry271,73 g
––– laktóza10,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
125 ml 125 ml cukru (půl hrnku) Cukr bílý 125 g
1 1 vrchovatá lžíce tuku (hera, já dala kokosový olej) Margarín
300 g 300 g ricotty Ricotta 300 g
250 ml 250 ml (1 hrnek) polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
150 ml 150 ml mletých mandlí Mandle loupané mleté
jablka Jablko čerstvé
skořice Skořice ceylonská
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých mandlí Mandle loupané mleté 125 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.