Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zimní salát s hruškami a vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 942 kJ /
1 898 kcal
Bílkoviny23,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,51 g
Tuky94,94 g
– nasycené6,55 g
– nenasycené83,34 g
–– mononenasycené58,59 g
–– polynenasycené24,75 g
––– omega 37,75 g
Vláknina38,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 258 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy219,30 g
– cukry49,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg salátovýh brambor Brambor zimní 1000 g
3 3 hrušky Hruška čerstvá 390 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
8 lžic 8 lžic oleje Olej řepkový 88 ml
150 ml 150 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 150 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.