Nutriční hodnoty (Zimní salát s hruškami a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 942 kJ / 1 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,51 g |
Tuky | 94,94 g |
– nasycené | 6,55 g |
– nenasycené | 83,34 g |
–– mononenasycené | 58,59 g |
–– polynenasycené | 24,75 g |
––– omega 3 | 7,75 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 219,30 g |
– cukry | 49,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg salátovýh brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
150 ml 150 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 150 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |