Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 466 kJ /
2 023 kcal
Bílkoviny87,36 g
– z toho živočišné bílkoviny38,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,57 g
Tuky34,30 g
– nasycené10,57 g
– nenasycené15,91 g
–– mononenasycené10,73 g
–– polynenasycené5,18 g
––– omega 30,14 g
Vláknina30,96 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 3,22 g
Sůl7,26 g
Sacharidy327,78 g
– cukry45,61 g
––– laktóza18,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
3 3 vařené brambory Brambor zimní 150 g
1 hrnek 1 hrnek celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
2 plátky 2 plátky eidamu Sýr kravský tvrdý 30%
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhanky Strouhanka pšeničná 125 g
2 2 nakládané papriky Paprika červená sterilovaná
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
1 lžíce 1 lžíce Flory Margarín
1 1 rozšlehané vejce na zalití Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
strouhanka Strouhanka pšeničná
1/2 1/2 Moravské klobásy - pro masožravce Klobása

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.