Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na žampionech s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 498 kJ / 1 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 333,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 331,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 16,63 g |
– nasycené | 5,42 g |
– nenasycené | 8,64 g |
–– mononenasycené | 5,92 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 2,68 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 779 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 13,35 g |
– cukry | 7,65 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Kuřecí prsíčka 4 ks 4 ks | Kuře prso | 1400 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1-2 dl 1-2 dl mléko -voda | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
50 - 100 g 50 - 100 g sterilované žampiony | Žampion zavařený | 75 g |
niva asi 100 g | Niva 50% t. v s. |