Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na žampionech s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 498 kJ /
1 553 kcal
Bílkoviny333,03 g
– z toho živočišné bílkoviny331,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,73 g
Tuky16,63 g
– nasycené5,42 g
– nenasycené8,64 g
–– mononenasycené5,92 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 32,68 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 779 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,86 g
Sacharidy13,35 g
– cukry7,65 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Kuřecí prsíčka 4 ks 4 ks Kuře prso 1400 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
trochu trochu soli Sůl mořská
lžička lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1-2 dl 1-2 dl mléko -voda Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
50 - 100 g 50 - 100 g sterilované žampiony Žampion zavařený 75 g
niva asi 100 g Niva 50% t. v s.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.