Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obi pajšl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 953 kJ /
1 423 kcal
Bílkoviny186,26 g
– z toho živočišné bílkoviny182,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,86 g
Tuky60,37 g
– nasycené22,71 g
– nenasycené32,48 g
–– mononenasycené24,06 g
–– polynenasycené8,42 g
––– omega 30,23 g
Vláknina4,95 g
Cholesterol 2,30 g
Sodík 1,36 g
Sůl3,40 g
Sacharidy32,35 g
– cukry5,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových plic Plíce vepřové 500 g
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
1 1 vepřový jazyk Jazyk vepřový
200 g 200 g vepřových jater Játra vepřová 200 g
300 g 300 g vepřového masa (krkovice,libovějšího bůčku) Vepřová kýta 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 30 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
6-7 kuliček 6-7 kuliček nového koření Nové koření
6-7 kuliček 6-7 kuliček celého pepře Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.