Nutriční hodnoty (Vaflové pečivo - cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 969 kJ / 2 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 162,56 g |
| – nasycené | 40,32 g |
| – nenasycené | 116,50 g |
| –– mononenasycené | 78,30 g |
| –– polynenasycené | 38,20 g |
| ––– omega 3 | 2,78 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 308,20 g |
| – cukry | 137,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g tuku (máslo, Hera) | Margarín | 250 g |
| 125 g 125 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| čokoláda na ozdobu | Čokoláda mléčná 30% |