Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 585 kJ / 1 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 129,50 g |
– nasycené | 20,17 g |
– nenasycené | 98,63 g |
–– mononenasycené | 30,20 g |
–– polynenasycené | 68,43 g |
––– omega 3 | 1,53 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,34 g |
Sacharidy | 13,00 g |
– cukry | 9,85 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 300 g |
100-200 g 100-200 g majonézy | Majonéza | 150 g |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
ocet (nebo citronová šťáva) | Ocet lihový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |