Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr po uzenářsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 561 kJ /
2 524 kcal
Bílkoviny103,08 g
– z toho živočišné bílkoviny102,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky230,57 g
– nasycené95,14 g
– nenasycené115,86 g
–– mononenasycené97,23 g
–– polynenasycené18,63 g
––– omega 31,64 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,20 g
Sacharidy8,24 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,6 kg 0,6 kg filetů z kapra Kapr filet 600.0000238418579 g
100 g 100 g slanina Špek 100 g
40 g 40 g špek Špek 40 g
60 g 60 g sádlo Sádlo vepřové 60 g
4 4 krajíčky chleba Chléb pšeničný kváskový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
paprika mletá Paprika červená sušená
kmín mlýn Kmín
zázvor mletý Zázvor sušený mletý
koriandr Koriandr semena
sušený mletý česnek Česnek čerstvý
pečicí papír

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.