Nutriční hodnoty (Kapr po uzenářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 561 kJ / 2 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 230,57 g |
– nasycené | 95,14 g |
– nenasycené | 115,86 g |
–– mononenasycené | 97,23 g |
–– polynenasycené | 18,63 g |
––– omega 3 | 1,64 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 8,24 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,6 kg 0,6 kg filetů z kapra | Kapr filet | 600.0000238418579 g |
100 g 100 g slanina | Špek | 100 g |
40 g 40 g špek | Špek | 40 g |
60 g 60 g sádlo | Sádlo vepřové | 60 g |
4 4 krajíčky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
paprika mletá | Paprika červená sušená | |
kmín mlýn | Kmín | |
zázvor mletý | Zázvor sušený mletý | |
koriandr | Koriandr semena | |
sušený mletý česnek | Česnek čerstvý | |
pečicí papír |