Nutriční hodnoty (Guláš z hovězího srdce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 948 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,57 g |
Tuky | 69,12 g |
– nasycené | 26,69 g |
– nenasycené | 39,77 g |
–– mononenasycené | 33,08 g |
–– polynenasycené | 6,70 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 31,25 g |
– cukry | 9,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího srdce | Srdce hovězí | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
50 g 50 g uzené anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
olej | Olej řepkový | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
špetka špetka mletého jalovce | Jalovec sušený | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
vývar z kostky kostky masoxu | Bujón hovězí |