Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr v sýrovém těstě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 046 kJ /
1 445 kcal
Bílkoviny124,86 g
– z toho živočišné bílkoviny113,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky70,52 g
– nasycené12,92 g
– nenasycené35,20 g
–– mononenasycené28,60 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 31,60 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 956 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy76,20 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,6 kg 0,6 kg kapřích filetů Kapr filet 600.0000238418579 g
tvrdý sýr na strouhání 100 g Sýr kravský tvrdý 30%
kvalitní tuk na pečení 100 g Margarín
hladká mouka 100 g 100 g Mouka pšeničná hladká 100 g
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř (nejlépe více druhů) Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
sušené provensálské byliny Provensálské koření
sušená petrželová nať Petržel nať sušená
olej Olej řepkový
sezamová semínka Sezam loupaný
konzerva konzerva sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
zelené bylinky Petržel nať čerstvá
vinný ocet Ocet vinný bílý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.