Nutriční hodnoty (Kapr v sýrovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 046 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 70,52 g |
– nasycené | 12,92 g |
– nenasycené | 35,20 g |
–– mononenasycené | 28,60 g |
–– polynenasycené | 6,60 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 76,20 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,6 kg 0,6 kg kapřích filetů | Kapr filet | 600.0000238418579 g |
tvrdý sýr na strouhání 100 g | Sýr kravský tvrdý 30% | |
kvalitní tuk na pečení 100 g | Margarín | |
hladká mouka 100 g 100 g | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (nejlépe více druhů) | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
sušené provensálské byliny | Provensálské koření | |
sušená petrželová nať | Petržel nať sušená | |
olej | Olej řepkový | |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
konzerva konzerva sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
zelené bylinky | Petržel nať čerstvá | |
vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
cukr | Cukr bílý |