Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s bešamelovými haluškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 660 kJ /
1 114 kcal
Bílkoviny31,05 g
– z toho živočišné bílkoviny23,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,58 g
Tuky83,88 g
– nasycené43,28 g
– nenasycené37,36 g
–– mononenasycené28,73 g
–– polynenasycené8,63 g
––– omega 30,18 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,86 g
Sacharidy56,66 g
– cukry9,21 g
––– laktóza2,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrnek hrnek fazolí - já dávám bílé, hnědé, červené Fazole bílé
2 nožičky 2 nožičky párků Párek vepřový 80 g
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
mletá červená paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
nové koření (nemusí být) Nové koření
sůl Sůl mořská
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
20 g 20 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 20 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.