Nutriční hodnoty (Vánoční kapr ve zlatých šupinách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 995 kJ / 1 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,75 g |
Tuky | 20,95 g |
– nasycené | 5,34 g |
– nenasycené | 10,37 g |
–– mononenasycené | 6,35 g |
–– polynenasycené | 4,02 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 5,52 g |
Sacharidy | 251,33 g |
– cukry | 32,40 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 filety z kapra | Kapr filet | |
30 g 30 g škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
250 g 250 g corn flakes | Cornflakes | 250 g |
olej (na smažení) | Olej řepkový | |
citron na ozdobu | Citrón čerstvý |