Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční kapr ve zlatých šupinách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 995 kJ /
1 433 kcal
Bílkoviny46,51 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,75 g
Tuky20,95 g
– nasycené5,34 g
– nenasycené10,37 g
–– mononenasycené6,35 g
–– polynenasycené4,02 g
––– omega 30,12 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 408 mg
Sůl5,52 g
Sacharidy251,33 g
– cukry32,40 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 filety z kapra Kapr filet
30 g 30 g škrobu Bramborový škrob 30 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
250 g 250 g corn flakes Cornflakes 250 g
olej (na smažení) Olej řepkový
citron na ozdobu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.