Nutriční hodnoty (Kořeněné svařené víno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 013 kJ / 2 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,09 g |
Tuky | 5,91 g |
– nasycené | 0,64 g |
– nenasycené | 1,09 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 33,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 268,84 g |
– cukry | 174,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l červeného vína | Víno červené suché | 1000 ml |
100 ml 100 ml brandy nebo koňaku | Brandy | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
8 plátků 8 plátků pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
8 8 tenkých plátků citrónu | Citrón čerstvý | 720 g |
8 8 hřebíčků | Hřebíček | |
2 2 sušené badyány | Badyán | |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě strouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek mletý | 2.5 g |
špetka špetka sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |