Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kořeněné svařené víno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 013 kJ /
2 154 kcal
Bílkoviny12,09 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,09 g
Tuky5,91 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené1,09 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,29 g
Vláknina33,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy268,84 g
– cukry174,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l červeného vína Víno červené suché 1000 ml
100 ml 100 ml brandy nebo koňaku Brandy 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
8 plátků 8 plátků pomeranče Pomeranč čerstvý
8 8 tenkých plátků citrónu Citrón čerstvý 720 g
8 8 hřebíčků Hřebíček
2 2 sušené badyány Badyán
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý 2.5 g
špetka špetka sušeného zázvoru Zázvor sušený
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.