Nutriční hodnoty (Vepřová krkovice na zelenině a hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 156 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 65,29 g |
– nasycené | 27,83 g |
– nenasycené | 32,41 g |
–– mononenasycené | 25,79 g |
–– polynenasycené | 6,62 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 312 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 16,00 g |
– cukry | 8,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky Vepřová krkovice | Vepřová krkovice | |
5 dkg 5 dkg Mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
5 dkg 5 dkg celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
5 dkg 5 dkg petržele | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 dkg 5 dkg sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | 50 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
hořčice kremžská | Hořčice kremžská | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 dcl 1 dcl vody nebo vývaru | Voda | 100 ml |
2 2 polévkové lžíce hotové jíšky | Jíška máslová |