Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z Vysočiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 221 kJ /
2 443 kcal
Bílkoviny155,50 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,00 g
Tuky25,00 g
– nasycené5,75 g
– nenasycené11,70 g
–– mononenasycené9,35 g
–– polynenasycené2,35 g
––– omega 30,30 g
Vláknina70,00 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 4,58 g
Sůl10,00 g
Sacharidy364,00 g
– cukry40,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg uvařených oloupaných brambor Brambor zimní 2000 g
1 kg 1 kg vařeného zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
0,5 kg 0,5 kg uvařeného uzeného masa Vepřová plec uzená 500 g
jednu velkou cibuli Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.