Nutriční hodnoty (Salát z Vysočiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 221 kJ / 2 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
Tuky | 25,00 g |
– nasycené | 5,75 g |
– nenasycené | 11,70 g |
–– mononenasycené | 9,35 g |
–– polynenasycené | 2,35 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 70,00 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,58 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 364,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg uvařených oloupaných brambor | Brambor zimní | 2000 g |
1 kg 1 kg vařeného zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg uvařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
jednu velkou cibuli | Cibule čerstvá |