Nutriční hodnoty (Mleté maso zapečené s květáčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 530 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 92,61 g |
– nasycené | 29,40 g |
– nenasycené | 53,19 g |
–– mononenasycené | 41,09 g |
–– polynenasycené | 12,10 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 69,90 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 větší květák | Květák čerstvý | |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |