Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkovníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie44 496 kJ /
10 635 kcal
Bílkoviny226,96 g
– z toho živočišné bílkoviny114,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny112,60 g
Tuky746,23 g
– nasycené272,75 g
– nenasycené430,41 g
–– mononenasycené343,85 g
–– polynenasycené86,56 g
––– omega 39,25 g
Vláknina36,72 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 22,32 g
Sůl55,04 g
Sacharidy734,41 g
– cukry21,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1000 g
800-900 g 800-900 g škvarků (nebo podle chuti) Škvarky 850 g
2 kostky 2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 84 g
2 lžičky 2 lžičky cukru moučka Cukr bílý 10 g
6 lžiček 6 lžiček soli Sůl mořská 48 g
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1/2 dcl 1/2 dcl oleje Olej řepkový 50 ml
vejce na potření Vejce slepičí
kmín na posypání Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.