Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka z domácí pekárny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 034 kJ /
4 310 kcal
Bílkoviny137,26 g
– z toho živočišné bílkoviny30,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny106,30 g
Tuky31,54 g
– nasycené9,85 g
– nenasycené13,97 g
–– mononenasycené8,33 g
–– polynenasycené5,64 g
––– omega 30,10 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy852,68 g
– cukry140,44 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1/3 1/3 tekuté Hery Margarín
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 kg 1 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1000 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 42 g
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
mandle Mandle neloupané
rozinky Rozinky
vejce (na potření) Vejce slepičí
plátky mandlí na (posypání) Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.