Nutriční hodnoty (Makové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 307 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,50 g |
Tuky | 65,28 g |
– nasycené | 9,12 g |
– nenasycené | 41,90 g |
–– mononenasycené | 15,48 g |
–– polynenasycené | 26,42 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 339,70 g |
– cukry | 204,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
80 g 80 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 80 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
meruňkový džem | Džem meruňkový |