Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlový perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 634 kJ /
3 498 kcal
Bílkoviny81,08 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,40 g
Tuky25,31 g
– nasycené10,62 g
– nenasycené11,10 g
–– mononenasycené6,95 g
–– polynenasycené4,15 g
––– omega 30,08 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 3,62 g
Sůl0,71 g
Sacharidy711,23 g
– cukry346,33 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g povidel Povidla 150 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
hrst hrst rozinek Rozinky
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.