Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka s mandlemi a rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 688 kJ /
3 511 kcal
Bílkoviny83,60 g
– z toho živočišné bílkoviny20,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,50 g
Tuky110,38 g
– nasycené52,73 g
– nenasycené49,62 g
–– mononenasycené36,29 g
–– polynenasycené13,33 g
––– omega 30,58 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 857 mg
Sodík 953 mg
Sůl2,35 g
Sacharidy535,53 g
– cukry181,29 g
––– laktóza12,89 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
30 g 30 g droždí (3/4 kostičky) Droždí pekařské lisované 30 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
rozinky namočené v rumu Rozinky
2 lžíce 2 lžíce oloupaných mandlí (ořechů) Mandle neloupané 30 g
rozšlehané vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.