Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 061 kJ / 5 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,00 g |
Tuky | 237,24 g |
– nasycené | 75,77 g |
– nenasycené | 145,40 g |
–– mononenasycené | 100,91 g |
–– polynenasycené | 44,49 g |
––– omega 3 | 3,15 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 712,87 g |
– cukry | 397,20 g |
––– laktóza | 25,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
4 lžíce 4 lžíce kakaa | Kakao prášek | 100 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
700 g 700 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 700 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 bílek (který zbyl z těsta) | Vaječný bílek | 33 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá |