Nutriční hodnoty (Indická kuřecí směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 590 kJ / 2 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,75 g |
Tuky | 89,55 g |
– nasycené | 41,37 g |
– nenasycené | 44,08 g |
–– mononenasycené | 35,28 g |
–– polynenasycené | 8,81 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 29,98 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,36 g |
Sacharidy | 162,50 g |
– cukry | 37,70 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích steaků | Kuře stehno bez kůže | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
lžička lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
olej | Olej řepkový | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
3 3 jemně pálivé feferonky(nemusí být) | ||
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
300 g 300 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 300 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
150 g 150 g porku | Pórek čerstvý | 150 g |
1 sáček 1 sáček rýže | Rýže bílá | 125 g |