Nutriční hodnoty (Lahůdková cmunda-bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 437 kJ / 1 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 129,54 g |
– nasycené | 60,82 g |
– nenasycené | 62,83 g |
–– mononenasycené | 48,63 g |
–– polynenasycené | 14,20 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,92 g |
Sacharidy | 34,20 g |
– cukry | 11,96 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
8-10 stroužků 8-10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 63 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
100 g 100 g měkkého salámu | Měkký salám | 100 g |
1 1 rovná lžíce paprikové Vegety | Kořenící směs sypká | |
100 g 100 g nastrouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
trochu trochu smetany - 12 % | Smetana kravská sladká 12% | |
majoránka | Majoránka sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový |