Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdková cmunda-bramborák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 437 kJ /
1 539 kcal
Bílkoviny57,12 g
– z toho živočišné bílkoviny52,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,76 g
Tuky129,54 g
– nasycené60,82 g
– nenasycené62,83 g
–– mononenasycené48,63 g
–– polynenasycené14,20 g
––– omega 30,22 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 3,67 g
Sůl8,92 g
Sacharidy34,20 g
– cukry11,96 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
8-10 stroužků 8-10 stroužků česneku Česnek čerstvý 63 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 g 100 g měkkého salámu Měkký salám 100 g
1 1 rovná lžíce paprikové Vegety Kořenící směs sypká
100 g 100 g nastrouhaného tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
trochu trochu smetany - 12 % Smetana kravská sladká 12%
majoránka Majoránka sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.