Nutriční hodnoty (Vepřové ve vlastní šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 611 kJ / 3 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 297,00 g |
– nasycené | 77,30 g |
– nenasycené | 156,50 g |
–– mononenasycené | 127,70 g |
–– polynenasycené | 28,80 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 8,59 g |
Sůl | 21,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
20 g 20 g soli | Sůl mořská | 20 g |
kmín (dle potřeby) | Kmín | |
vepřové kůže (podle počtu sklenic) | Vepřová kůže | |
voda (dle potřeby) | Voda |