Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ve vlastní šťávě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 611 kJ /
3 253 kcal
Bílkoviny145,00 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky297,00 g
– nasycené77,30 g
– nenasycené156,50 g
–– mononenasycené127,70 g
–– polynenasycené28,80 g
––– omega 31,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 8,59 g
Sůl21,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku Vepřový bok 1000 g
20 g 20 g soli Sůl mořská 20 g
kmín (dle potřeby) Kmín
vepřové kůže (podle počtu sklenic) Vepřová kůže
voda (dle potřeby) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.