Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z houbiček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 608 kJ /
384 kcal
Bílkoviny18,64 g
– z toho živočišné bílkoviny6,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,90 g
Tuky16,68 g
– nasycené10,63 g
– nenasycené5,84 g
–– mononenasycené3,32 g
–– polynenasycené2,52 g
––– omega 30,38 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,01 g
– cukry6,33 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g čerstvých hříbků (nebo žampionů) Hřib čerstvý 300 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce zelené petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
8 stonků 8 stonků chřestů Chřest zelený čerstvý
1 l 1 l masového vývaru Vývar masový 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.