Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 809 kJ /
5 213 kcal
Bílkoviny88,98 g
– z toho živočišné bílkoviny67,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,60 g
Tuky302,28 g
– nasycené175,64 g
– nenasycené109,06 g
–– mononenasycené97,62 g
–– polynenasycené11,44 g
––– omega 31,09 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 2,34 g
Sodík 656 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy529,12 g
– cukry390,72 g
––– laktóza6,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
ztužený tuk Margarín
hrubá mouka na plech Mouka pšeničná hrubá
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
120 g 120 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 120 g
několik lžic několik lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
jahody Jahody čerstvé
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.