Nutriční hodnoty (Netradiční vinná klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 900 kJ / 2 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,36 g |
Tuky | 150,24 g |
– nasycené | 78,99 g |
– nenasycené | 60,67 g |
–– mononenasycené | 31,14 g |
–– polynenasycené | 29,53 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 11,19 g |
Sacharidy | 118,80 g |
– cukry | 38,10 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
2 lžičky 2 lžičky nasekaného čerstvého tymiánu (může být i sušený) | Tymián čerstvý | 10 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |