Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Netradiční vinná klobása)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 900 kJ /
2 366 kcal
Bílkoviny124,28 g
– z toho živočišné bílkoviny108,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,36 g
Tuky150,24 g
– nasycené78,99 g
– nenasycené60,67 g
–– mononenasycené31,14 g
–– polynenasycené29,53 g
––– omega 30,30 g
Vláknina37,90 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 4,64 g
Sůl11,19 g
Sacharidy118,80 g
– cukry38,10 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vinné klobásy Klobása vinná 500 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
olej na smažení Olej řepkový
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
2 lžičky 2 lžičky nasekaného čerstvého tymiánu (může být i sušený) Tymián čerstvý 10 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g listového špenátu Špenát čerstvý 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.