Nutriční hodnoty (Hruškový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 369 kJ / 3 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 5,72 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 3,13 g |
–– mononenasycené | 0,52 g |
–– polynenasycené | 2,61 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 64,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 744,31 g |
– cukry | 685,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg hrušek | Hruška čerstvá | 2000 g |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
500 g 500 g cukru krystal | Cukr bílý | 500 g |
hřebíček | Hřebíček | |
celá skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 kolečko citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
trochu trochu octa do studené vody | Ocet lihový |