Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový kompot)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 369 kJ /
3 195 kcal
Bílkoviny9,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,59 g
Tuky5,72 g
– nasycené0,91 g
– nenasycené3,13 g
–– mononenasycené0,52 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 30,70 g
Vláknina64,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy744,31 g
– cukry685,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg hrušek Hruška čerstvá 2000 g
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
500 g 500 g cukru krystal Cukr bílý 500 g
hřebíček Hřebíček
celá skořice Skořice ceylonská
1 1 kolečko citronu Citrón čerstvý 90 g
trochu trochu octa do studené vody Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.