Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vývar se slaninovými nočky a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 489 kJ /
1 551 kcal
Bílkoviny37,56 g
– z toho živočišné bílkoviny30,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,70 g
Tuky130,52 g
– nasycené54,43 g
– nenasycené70,43 g
–– mononenasycené57,09 g
–– polynenasycené13,34 g
––– omega 30,68 g
Vláknina12,43 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,72 g
Sacharidy51,84 g
– cukry10,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody + bujónová kostka) Vývar hovězí 1500 ml
1 PL 1 PL olivového oleje extra virgin Olej olivový 20 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 ČL 1 ČL majoránky (v dlaních promneme) Majoránka sušená 10 g
2 PL 2 PL strouhanky a cca 4 PL hrubé mouky nebo krupice (dle potřeby můžeme přidat) Mouka pšeničná hrubá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.