Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta à la zvěřina v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 240 kJ /
2 208 kcal
Bílkoviny181,03 g
– z toho živočišné bílkoviny178,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky137,47 g
– nasycené65,01 g
– nenasycené63,39 g
–– mononenasycené54,43 g
–– polynenasycené8,96 g
––– omega 30,44 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,05 g
Sacharidy29,20 g
– cukry15,00 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové kýty Vepřová kýta 800 g
300 g 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček černého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
2 lžíce 2 lžíce šípkového džemu Džem šípkový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.