Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šafránové rizoto se špenátem a žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 987 kJ /
1 670 kcal
Bílkoviny47,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,22 g
Tuky5,12 g
– nasycené1,97 g
– nenasycené1,65 g
–– mononenasycené0,51 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,04 g
Vláknina32,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy344,40 g
– cukry24,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rýže na rizoto Rýže bílá 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g listového špenátu Špenát čerstvý 400 g
250 g 250 g malých žampiónů Žampion čerstvý 250 g
1 balení 1 balení šafránových blizen Šafrán čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
silný horký vývar Vývar hovězí
máslo Máslo kravské
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
strouhaný parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.