Nutriční hodnoty (Šafránové rizoto se špenátem a žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 987 kJ / 1 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,22 g |
Tuky | 5,12 g |
– nasycené | 1,97 g |
– nenasycené | 1,65 g |
–– mononenasycené | 0,51 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 32,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 344,40 g |
– cukry | 24,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rýže na rizoto | Rýže bílá | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 g 400 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 400 g |
250 g 250 g malých žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 balení 1 balení šafránových blizen | Šafrán čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
silný horký vývar | Vývar hovězí | |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
strouhaný parmazán | Parmezán |