Nutriční hodnoty (Kuřecí prso s broskví a sýrem-"dietně")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 124 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 4,22 g |
– nasycené | 2,11 g |
– nenasycené | 1,77 g |
–– mononenasycené | 1,34 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 27,90 g |
– cukry | 11,78 g |
––– laktóza | 1,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g kuřecích prsou | Kuře prso | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
3 g 3 g oleje(necelá malá lžička) | ||
1/2 1/2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
20 g 20 g plátkového nízkotučného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 20 g |
100 g 100 g brambor | Brambor zimní | 100 g |
60 g 60 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 60 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
70 g 70 g nastrouhaného červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 70 g |