Nutriční hodnoty (Kapustovo-klobásovo-bramborová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 913 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,63 g |
Tuky | 2,64 g |
– nasycené | 1,41 g |
– nenasycené | 1,02 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 39,51 g |
– cukry | 4,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 listy 3 listy kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |