Nutriční hodnoty (Květákové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,10 g |
Tuky | 34,38 g |
– nasycené | 8,15 g |
– nenasycené | 16,47 g |
–– mononenasycené | 11,60 g |
–– polynenasycené | 4,87 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 159,30 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g hladké mouky (i méně) | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový |