Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 021 kJ /
1 200 kcal
Bílkoviny59,82 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,10 g
Tuky34,38 g
– nasycené8,15 g
– nenasycené16,47 g
–– mononenasycené11,60 g
–– polynenasycené4,87 g
––– omega 30,31 g
Vláknina10,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 407 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy159,30 g
– cukry10,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g hladké mouky (i méně) Mouka pšeničná hladká 200 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.