Nutriční hodnoty (Krůtí kousky na zázvoru, mandlích a zelenince(tak trochu čína))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 682 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 9,71 g |
– nasycené | 3,08 g |
– nenasycené | 4,26 g |
–– mononenasycené | 2,99 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 16,14 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 56,73 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtího masa(já vykostila 1 stehno) | ||
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky strouhaného zázvoru(nebo koření) | ||
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce koření na čínu-bez soli | Pepř černý | 30 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku zeleniny na čínu | Mrkev čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek vývaru z odřezků masa a kostí(nebo kuřecí vývar) | Vývar hovězí | 250 ml |
tak 10 10 mandlí | Mandle neloupané | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |