Nutriční hodnoty (Zelí "Chameleon")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 366 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 34,50 g |
– nasycené | 8,63 g |
– nenasycené | 17,55 g |
–– mononenasycené | 14,03 g |
–– polynenasycené | 3,53 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 110,00 g |
– cukry | 80,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,75 kg 0,75 kg plecka nebo vykostěného vepřového kolena | Vepřová plec | 750 g |
2 ks 2 ks rajčatový protlak (po 140 g) | Protlak rajčatový | |
1,5 kg 1,5 kg nakrájeného bílého hlávkového zelí (střední hlávka) | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
Zlatý hovězí bujon Maggi | Bujón hovězí | |
větší cibule | Cibule čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
brambory | Brambor zimní | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
Podravka | Kořenící směs sypká | |
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
voda | Voda |