Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí "Chameleon")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 366 kJ /
1 522 kcal
Bílkoviny173,25 g
– z toho živočišné bílkoviny149,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky34,50 g
– nasycené8,63 g
– nenasycené17,55 g
–– mononenasycené14,03 g
–– polynenasycené3,53 g
––– omega 30,15 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 615 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy110,00 g
– cukry80,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,75 kg 0,75 kg plecka nebo vykostěného vepřového kolena Vepřová plec 750 g
2 ks 2 ks rajčatový protlak (po 140 g) Protlak rajčatový
1,5 kg 1,5 kg nakrájeného bílého hlávkového zelí (střední hlávka) Zelí bílé čerstvé 1500 g
Vegeta Kořenící směs sypká
Zlatý hovězí bujon Maggi Bujón hovězí
větší cibule Cibule čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
brambory Brambor zimní
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
Podravka Kořenící směs sypká
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.