Nutriční hodnoty (Bliny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 197 kJ / 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,75 g |
Tuky | 18,22 g |
– nasycené | 4,29 g |
– nenasycené | 8,85 g |
–– mononenasycené | 5,93 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 111,30 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
10 g 10 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 10 g |
mléko (vlažné) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
moučkový cukr | Cukr bílý |