Nutriční hodnoty (Hanácké hertepláky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 2,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 527,00 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vařených brambor (zhruba) | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g polohrubé mouky (zhruba) | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mák (mletý) | Mák modrý | |
cukr moučka (smíchat s mákem) | Cukr bílý | |
povidla | Povidla | |
máslo | Máslo kravské |