Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hanácké hertepláky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 527 kJ /
2 516 kcal
Bílkoviny70,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,00 g
Tuky6,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené2,50 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina37,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy527,00 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vařených brambor (zhruba) Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g polohrubé mouky (zhruba) Mouka pšeničná polohrubá 500 g
sůl Sůl mořská
mák (mletý) Mák modrý
cukr moučka (smíchat s mákem) Cukr bílý
povidla Povidla
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.