Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová omáčka na těstoviny z PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 709 kJ /
1 125 kcal
Bílkoviny17,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,41 g
Tuky68,37 g
– nasycené26,31 g
– nenasycené40,90 g
–– mononenasycené34,51 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 30,15 g
Vláknina47,95 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 2,58 g
Sůl6,18 g
Sacharidy87,06 g
– cukry63,54 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
500 g 500 g sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované 500 g
1 1 větší řapík celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička přírodního cukru (podle kyselosti rajčat) Xylitol
bazalka (nejlépe čerstvá) Bazalka čerstvá
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.