Nutriční hodnoty (Maminčina sváteční vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 112 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 32,91 g |
– nasycené | 7,94 g |
– nenasycené | 16,84 g |
–– mononenasycené | 13,77 g |
–– polynenasycené | 3,07 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 808 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 10,02 g |
– cukry | 5,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty (nejlépe oříšek) | Vepřová kýta | 1000 g |
1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
vývar (nebo bujón a voda) | Vývar masový | |
kořenící směs na pečené maso | Vepřová plec | |
uzený špek | Špek | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |