Nutriční hodnoty (Krůtí maso na červeno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 010 kJ / 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,31 g |
Tuky | 1,61 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 1,02 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,67 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 12,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 44,60 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
krůtí maso | Krůta prsa bez kůže | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 červená paprika (ster. kápie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |