Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí srdíčka na jeřabinách/šípkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 628 kJ /
1 345 kcal
Bílkoviny151,50 g
– z toho živočišné bílkoviny150,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky66,00 g
– nasycené15,40 g
– nenasycené40,60 g
–– mononenasycené30,40 g
–– polynenasycené10,20 g
––– omega 30,30 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 872 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy33,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1 kg 1 kg krůtích srdíček nebo kombinované s krůtím masem (červeným) Srdce krůtí 1000 g
asi 10 dkg 10 dkg červených jeřabin Jeřabiny čerstvé 100 g
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
jalovec Jalovec sušený
trochu trochu suchého červeného vína (stačí 2 dcl) Víno červené suché
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
cibule Cibule čerstvá
brusinkový kompot Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.