Nutriční hodnoty (Krůtí srdíčka na jeřabinách/šípkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 628 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 150,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 66,00 g |
– nasycené | 15,40 g |
– nenasycené | 40,60 g |
–– mononenasycené | 30,40 g |
–– polynenasycené | 10,20 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 33,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1 kg 1 kg krůtích srdíček nebo kombinované s krůtím masem (červeným) | Srdce krůtí | 1000 g |
asi 10 dkg 10 dkg červených jeřabin | Jeřabiny čerstvé | 100 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
trochu trochu suchého červeného vína (stačí 2 dcl) | Víno červené suché | |
kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
brusinkový kompot | Brusinky zavařené |