Nutriční hodnoty (Jáhlová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 096 kJ / 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,14 g |
Tuky | 22,48 g |
– nasycené | 1,73 g |
– nenasycené | 19,82 g |
–– mononenasycené | 13,99 g |
–– polynenasycené | 5,83 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 5,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 5,88 g |
– cukry | 1,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
42 g 42 g droždí (1 kostka) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
2 hrsti 2 hrsti kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 hrst 1 hrst jáhel | Jáhly | |
jarní bylinky (dle chuti) | Petržel nať čerstvá |