Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 096 kJ /
262 kcal
Bílkoviny7,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,14 g
Tuky22,48 g
– nasycené1,73 g
– nenasycené19,82 g
–– mononenasycené13,99 g
–– polynenasycené5,83 g
––– omega 31,80 g
Vláknina5,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 411 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy5,88 g
– cukry1,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
42 g 42 g droždí (1 kostka) Droždí pekařské lisované 42 g
2 hrsti 2 hrsti kořenové zeleniny Mrkev čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
mletý pepř Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 hrst 1 hrst jáhel Jáhly
jarní bylinky (dle chuti) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.