Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 986 kJ /
1 192 kcal
Bílkoviny67,11 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,61 g
Tuky69,60 g
– nasycené33,54 g
– nenasycené20,19 g
–– mononenasycené16,32 g
–– polynenasycené3,87 g
––– omega 30,68 g
Vláknina27,74 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 2,55 g
Sůl6,00 g
Sacharidy61,53 g
– cukry18,85 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 1 nízkotučná majonéza (majolka) Majonéza
malý hrnek hrnek nastrouhaného Čedaru Čedar
1/2 hrnku 1/2 hrnku nastruhaného parmezánu Parmezán 125 g
1 1 cibule nakrájená na kolečka Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice (stačí jedna dle mé chuti) Hořčice dijonská 30 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 0.25 g
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.