Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 986 kJ / 1 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,61 g |
Tuky | 69,60 g |
– nasycené | 33,54 g |
– nenasycené | 20,19 g |
–– mononenasycené | 16,32 g |
–– polynenasycené | 3,87 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 27,74 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 61,53 g |
– cukry | 18,85 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 nízkotučná majonéza (majolka) | Majonéza | |
malý hrnek hrnek nastrouhaného Čedaru | Čedar | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku nastruhaného parmezánu | Parmezán | 125 g |
1 1 cibule nakrájená na kolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice (stačí jedna dle mé chuti) | Hořčice dijonská | 30 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.25 g |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
máslo | Máslo kravské |