Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na hlávkovém zelí, okurkách a mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,92 g |
Tuky | 1,07 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 74,70 g |
– cukry | 62,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Hovězí maso | Hovězí kýta | |
1/4 1/4 větší hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
2 2 větší sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
1 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
zázvor | Zázvor sušený | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |