Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na hlávkovém zelí, okurkách a mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 499 kJ /
358 kcal
Bílkoviny5,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,92 g
Tuky1,07 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,00 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy74,70 g
– cukry62,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Hovězí maso Hovězí kýta
1/4 1/4 větší hlávky zelí Zelí bílé čerstvé
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
2 2 větší sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
1 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový
zázvor Zázvor sušený
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.