Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valentýnská srdíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 743 kJ /
3 046 kcal
Bílkoviny99,04 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,50 g
Tuky32,73 g
– nasycené9,31 g
– nenasycené14,75 g
–– mononenasycené10,09 g
–– polynenasycené4,66 g
––– omega 30,11 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 3,62 g
Sůl8,88 g
Sacharidy578,55 g
– cukry149,85 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
1/4 litru 1/4 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletého cukru Cukr bílý 125 g
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
žíce másla Máslo kravské
skořici Skořice ceylonská
mletý cukr Cukr bílý
skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.