Nutriční hodnoty (Valentýnská srdíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 743 kJ / 3 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,50 g |
Tuky | 32,73 g |
– nasycené | 9,31 g |
– nenasycené | 14,75 g |
–– mononenasycené | 10,09 g |
–– polynenasycené | 4,66 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 578,55 g |
– cukry | 149,85 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
1/4 litru 1/4 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletého cukru | Cukr bílý | 125 g |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
žíce másla | Máslo kravské | |
skořici | Skořice ceylonská | |
mletý cukr | Cukr bílý | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |