Nutriční hodnoty (Segedínský guláš z PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,03 g |
Tuky | 102,63 g |
– nasycené | 57,65 g |
– nenasycené | 36,49 g |
–– mononenasycené | 30,26 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 4,74 g |
Sůl | 11,75 g |
Sacharidy | 82,47 g |
– cukry | 40,20 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml smetany na šlehání (33%) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce uzené papriky | Paprika uzená | 7.5 g |
350 ml 350 ml vývaru | Vývar masový | 350 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý |