Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na zázvoru a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 867 kJ /
1 880 kcal
Bílkoviny195,06 g
– z toho živočišné bílkoviny170,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,66 g
Tuky63,45 g
– nasycené11,40 g
– nenasycené48,18 g
–– mononenasycené35,22 g
–– polynenasycené12,96 g
––– omega 33,69 g
Vláknina58,93 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,70 g
Sacharidy124,37 g
– cukry18,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g Hovězí přední Hovězí plec 800 g
3 lžíce 3 lžíce oleje (nebo sádla) Olej řepkový 33 ml
2 ks 2 ks cibule větší Cibule čerstvá 138 g
5 5 stroužků česneku (+ 1 stroužek při prováření) Česnek čerstvý 350 g
2 2 cm zázvoru čerstvého (+ kousek při prováření) Zázvor sušený
3 lžíce 3 lžíce rajčatový protlak Protlak rajčatový 45 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky (nemusí být) Sójová omáčka Tamari 15 ml
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře mletého bílého Pepř černý mletý 2.5 g
voda na podlití Voda
mouka hladká na zahuštění Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce oleje na jíšku Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.