Nutriční hodnoty (Hovězí na zázvoru a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 867 kJ / 1 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,66 g |
Tuky | 63,45 g |
– nasycené | 11,40 g |
– nenasycené | 48,18 g |
–– mononenasycené | 35,22 g |
–– polynenasycené | 12,96 g |
––– omega 3 | 3,69 g |
Vláknina | 58,93 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 124,37 g |
– cukry | 18,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g Hovězí přední | Hovězí plec | 800 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 33 ml |
2 ks 2 ks cibule větší | Cibule čerstvá | 138 g |
5 5 stroužků česneku (+ 1 stroužek při prováření) | Česnek čerstvý | 350 g |
2 2 cm zázvoru čerstvého (+ kousek při prováření) | Zázvor sušený | |
3 lžíce 3 lžíce rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky (nemusí být) | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře mletého bílého | Pepř černý mletý | 2.5 g |
voda na podlití | Voda | |
mouka hladká na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce oleje na jíšku | Olej řepkový | 11 ml |