Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sváteční pudingové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 651 kJ /
2 546 kcal
Bílkoviny121,29 g
– z toho živočišné bílkoviny120,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,48 g
Tuky91,78 g
– nasycené28,97 g
– nenasycené39,80 g
–– mononenasycené32,26 g
–– polynenasycené7,54 g
––– omega 30,38 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 2,65 g
Sodík 1,40 g
Sůl3,10 g
Sacharidy308,01 g
– cukry199,01 g
––– laktóza49,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 celých vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic krystal/krupice cukr (= dám šlehat do šlehače až do tuhé pěny! + potom přes síto lehce zamíchat) Cukr bílý 125 g
5 5 rovných lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká
5 5 celých vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic krystal/krupice cukr( = dám šlehat do šlehače až do tuhé pěny! + potom přes síto lehce zamíchat)
4 4 rovné lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 rovná lžíce kakaa Kakao prášek
1 litr 1 litr mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru (uvařit) Cukr bílý 25 g
Část pudinku Puding v prášku
1 1 obyčejné máslo (250g) Máslo kravské 1 g
lžíce lžíce moučkového cukru Cukr bílý
zakápnout rumem a citronovou šťávou Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.